Meer weten

Over Ons

BIOLOGISCH TELEN

Wij geloven in het belang van duurzame praktijken voor het milieu

OOGSTPLAN

De Acai-bessen worden op het hoogtepunt van rijpheid geplukt, voor de beste smaak.

ZADPLAATSEN

De reis van de Acai-bessen begint met het zorgvuldig planten van zaadjes

VEGGIEVERZORGING

Het plantsysteem creëert een bloeiend ecosysteem voor deze voedzame bessen.

Smaak en Kwaliteit

Wie zijn wij?

Mijn naam is Rui Vieira, oprichter van Acai Amsterdam. In 2006 verhuisde ik van Brazilië naar Nederland met de droom om ondernemer te worden. Het doel is om bij te dragen aan een betere wereld. Voor ons betekent een betere wereld een gezonde wereld, eerlijk voor iedereen en in harmonie met de natuur.

Het idee om acai te verkopen begon toen ik samen met een vriend een winkel opende in het zuiden van Brazilië. We verkochten verse acai bowls, pitaya (drakenvrucht), mango en andere vruchtenpurees

Missie

We willen de leider zijn in online fruitverkoop en bekend staan om de topkwaliteit van onze producten, respect voor gemeenschappen en nadruk op duurzaamheid. We willen zoveel mogelijk mensen helpen gezond door het leven te gaan en te genieten van de producten waar we van houden.

WAT ZE ZEGGEN

Ik had nog nooit eerder een acai bowl op, maar werd door mijn vriendin overtuigd om het een keer te proberen. Met de giftbox konden we wat verschillende fruitpurees en acai testen. Zeker een aanrader als je niet precies weet wat je wilt of benieuwd bent naar de verschillende smaken!

Inmiddels ben ik flink wat van de recepten van de site aan het testen, en vooral de acai guarana met appelsap vind ik echt top.

Ook de verpakking verraste mij in positieve zin. De acai puree komt in handige drops in 1 zak. Minder afval en makkelijk te doseren. Daarnaast een snelle levering en alles is bevroren afgeleverd.

Bram van der Meijden

Van Amazonia tot bij jou thuis.

Wat doen we?

Bij Acai Amsterdam zijn we voortdurend op zoek naar de lekkerste en gezondste groente- en fruitproducten die zich inzetten voor eerlijke handel en respect voor de natuur.

We kiezen alleen producten van topkwaliteit. We plukken ze als ze rijp zijn en worden meteen ingevroren op het hoogtepunt van versheid. Het voordeel van ingevroren fruitpurees is dat het verspilling voorkomt en zoveel mogelijk voedingsstoffen behoudt. Bovendien zorgt het voor een makkelijke en snelle bereiding van de dagelijkse fruitbehoeften – zonder snijden en onrijp fruit.

Kortom, we brengen je de lekkerste, gezondste fruitpurees die er zijn.

Kwaliteitscertificering

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

En ontvang alle kortingen speciaal voor onze abonnees.
Scroll naar boven

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.