acai
Picture of Acai Amsterdam

Acai Amsterdam

Uw one-stop-store voor Superfruits

Wat is Acai? Waarom is Acai een superfruit? Voordelen van Acai

Acai is een druifachtige roodpaarse bes die identiek is aan bosbessen en cranberry’s. Ze worden gekweekt uit de Acai-palmbomen. Het heeft een chocoladeachtige smaak die plotseling is opgedoken in het assortiment voedingssupplementen. Acaivruchten hebben een diameter tot 2 centimeter. Het zaad van deze vrucht bevat 80% van de vrucht. Het eerste gebruik van Acai werd gezien onder de Braziliaanse Tupi-stam, die nu onder de staat Para valt. Hoewel deze bes op grote schaal wordt aangetroffen in het Amazone-regenwoud en zijn bekken. De wortels van de Acai-bessen werden gekookt om bloedarmoede te behandelen. Zelfs de olie die uit deze bessen wordt gewonnen, wordt als schoonheidsproduct gebruikt. Acai wordt ook wel een superfood genoemd vanwege de voordelen die het kan opleveren als het wordt geconsumeerd. De opvallende voordelen zijn de verbetering van uw huid en het afvallen.

Voordelen van Acai

Acai heeft de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen, omdat is gebleken dat ze een goede bron van antioxidanten zijn. Het wordt de superfruit genoemd omdat het 10x antioxidanten levert dan rode druiven. Het heeft bovendien een ongelooflijke combinatie van vezels, aminozuren en vetzuren die nodig zijn. Het geeft u de juiste bescherming tegen kanker, hartziekten, spijsverteringsproblemen en allergieën. U kunt ook afvallen door Acai te gebruiken. Er zijn nog meer voordelen waar u van kunt profiteren, die hieronder worden opgesomd:

Acai Bowl

Helpt bij het verminderen van slechte cholesterol

Er zijn twee zeer essentiële vetzuren die Acai heeft, Omega 6 en Omega 9. Onderzoek heeft aangetoond dat deze beide zuren niet alleen het cholesterolgehalte van uw lichaam op peil houden, maar ook helpen het te verlagen.

Essentieel voor de preventie en behandeling van diabetes

De glycemische index van Acai is laag en dit helpt mensen met diabetes. Zelfs het lipidenniveau is laag, waardoor het sap van Acai een van de meest gunstige is om een constant glucosepunt te behouden.

Verbetert het immuunsysteem

De verbindingen zoals polyfenolen die de bestanddelen van Acai zijn, verminderen de ontwikkeling van slecht functionerende cellen met 86 procent. Hoewel dit niet als behandeling kan worden toegekend terwijl er onderzoek gaande is, kan de effectiviteit ervan niet worden ontkend.

Zorgt voor een gezonde huid

Het hoge antioxidantgehalte van deze bes maakt het een grote kwaal voor de huid. Acai-olie kan worden gebruikt als een natuurlijke reiniger en vochtinbrengende crème in plaats van een chemisch product.

Helpt bij gewichtsverlies

Acai is een goede optie om de onbedwingbare trek te onderdrukken. Het kan ook worden gebruikt als alternatief tussendoortje in plaats van fastfood en junkfood. Veel gezondheidsexperts hebben Acai in verband gebracht met gewichtsverlies, omdat het vruchtvlees van Acai helpt bij het verminderen van het gewicht.

Vertraagt de verouderingseffecten

Acai helpt bij het omgaan met veroudering vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten. Eén enkele acaibes heeft twee keer zoveel antioxidanten als bosbessen en druiven. Er zijn verschillende fytochemicaliën die ook helpen bij het vertragen van de tekenen van veroudering op uw huid.

Gunstig voor de hersenen

De vertraging van veroudering beperkt zich niet alleen tot de huid, maar strekt zich uit tot aan uw hersenen. Acai kan u daarbij helpen. Een brein dat langzaam werkt, is echt een bedreiging. Zo kunt u Acai consumeren, wat zal helpen uw cognitieve functies te ontwikkelen.

Verbetert de hartslag

Omdat acai het cholesterol onder controle kan houden, is het ook goed voor het hart. Het bevat een antioxidant, anthocyanen genaamd, die helpt bij het beter functioneren van het hart.

Gunstig voor de spijsvertering

Acai heeft het vermogen om veel gifstoffen te ontgiften, die beter kunnen worden weggespoeld. Het bevat ook vezels die helpen bij het reinigen van uw spijsverteringsstelsel en het versnellen van uw spijsverteringscapaciteit.

Hoewel er veel onderzoek naar Acai onderweg is, kun je nog steeds producten hebben die Acai bevatten. Houd er bij de aankoop rekening mee dat het sap of de smoothie Acai als ingrediënt bevat. Zelfs jij kunt vertrouwen op bevroren premiuym acaipuree met een hoge voedingswaarde. Je kunt Acai toevoegen aan haver en ontbijtgranen, waardoor je een superfruit wordt. We hopen dat deze voordelen van Acai je zullen aanmoedigen om over te stappen op een gezonde levensstijl met onze premium acaiproducten, rechtstreeks uit de regenwouden van de Amazone!

Deel dit bericht

Acai waar je zeker dol op zult zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.